Referenties

1. Opleidingen en attesten

Passo Avanti vindt het van groot belang om mee te zijn met de nieuwe ontwikkelingen binnen zijn vakdomein. Daarnaast hecht Passo Avanti ook aan een bredere vorming die een ondersteuning vormt op de verschillende pijlers.

Hieronder vindt u een opsomming van de verschilende opleidingen en attesten die Passo Avanti reeds behaald heeft of waarmee ze volop bezig is.

2. Klanten

Passo Avanti is een HR-adviesbureau dat gespecialiseerd is in werving en selectie. Zoals in het tabblad 'aanbod' al te lezen valt, is de dienstverlening opgedeeld onder verschillende pijlers waaronder selectie-opdrachten, adviesverlening, workshops en opleidingen en beleidsimplementatie. In deze hoedanigheid heeft Passo Avanti reeds verschillende opdrachten gedaan bij verschillende klanten. Hieronder kan u meer lezen over de opdrachten en vindt u een aantal klanten terug waarvoor Passo Avanti reeds gewerkt heeft.

Indien u bijkomende informatie wenst over het type opdracht en de mogelijkheid om deze eveneens in uw organisatie of bedrijf te kunnen inplannen, aarzel dan niet om contact op te nemen. U vindt een contactpagina terug op de website of u kan een e-mail sturen naar anima@passo-avanti.com

3. Recensies

Hieronder lees je enkele recensies die ik mocht ontvangen van voormalige klanten. Wens je zelf ook een recensie te schrijven over je samenwerking met Passo Avanti, aarzel niet om ons te contacteren.

4. Werkgroepen

Passo Avanti is lid van enkele werkgroepen zoals de Plato werkgroep voor zorg en Bryo. Beide werkgroepen verschaffen mij de mogelijkheid om enerzijds een breed en functioneel netwerk op te bouwen en anderzijds kan ik via de verschillende workshops en trainingen op de hoogte blijven van tendenzen, nieuwe best practices en veranderingen in onder andere wetgeving. 

Hieronder kan je meer informatie vinden over de werkgroepen zelf.

5. Media

Passo Avanti heeft de opportuniteit gehad zich enkele malen voor te stellen in de media via onderstaande artikels. Hieronder vind je de links waar je deze artikels kan lezen. Bij verdere vragen, aarzel niet me te contacteren.

 

Lees hier het artikel uit Jobat van 27/04/2015

 

Lees hier het persbericht 'Monitoring naar werk'

 

Lees hier het persbericht van Geert Degrande in madeinoostvlaanderen 'starter van de week - verpleegster begint met HR adviesbureau'

 

Passo Avanti op bezoek bij minister Crevits