Recensies

Passo Avanti staat garant voor kwaliteit en succes. Anima heeft jarenlang ervaring in het selecteren van de juiste kandidaat voor een bepaalde job en weet waarnaar bedrijven op zoek zijn. Daarnaast begrijpt ze als voormalig personeel- en organisatieadviseur ook hoe belangrijk de persoon is die voor haar zit. Anima hecht enorm veel belang aan wat jij als sollicitant wil en kan een persoon heel snel lezen. Ze steekt tijd en energie in de persoon die tegenover haar zit en je voelt je op geen enkel moment een nummer.  Ze luistert naar je verhaal en probeert je zo goed mogelijk te helpen in je zoektocht naar je ideale droomjob. De persoonlijke aanpak van Anima is, naast haar professionaliteit, volgens mij dan ook de grootste troef van Passo Avanti.

Verder ontleedt ze je motivatiebrieven en CV tot in de puntjes en geeft ze je nuttige verbeterpunten en tips mee. Anima laat je kennismaken met een totaal andere manier van solliciteren en laat je via allerhande procedures inzien wat jij precies wenst te doen van job en hoe je dit precies kan bereiken. Haar workshops zijn dan ook een enorme aanrader voor zowel werkzoekenden als voor mensen die nog niet weten wat ze precies willen doen. Het is zeker de moeite waard om te ontdekken! (Maureen Godu)

 

****

 

In maart gaf Anima een reeks lessen rond sollicitatietraining aan onze zesdejaars. Naast een praktische bundel, specifiek geschreven voor schoolverlaters, kregen de leerlingen een les met praktische oefeningen over het sollicitatiegesprek. Ze leerden hoe belangrijk houding, taal maar ook voorbereiding zijn in aanloop naar sollicitaties. Zonder voorbereiding wordt het voor onze leerlingen, en bij uitbreiding voor veel schoolverlaters, namelijk erg moeilijk om sterke antwoorden te geven op de vaak moeilijke vragen. Het was voor hen een verhelderende en bijwijlen zelfs confronterende oefening.

Daarnaast legde Anima zich nog toe op de verbeteringen van alle curricula vitae en motivatiebrieven van deze leerlingen. Beide documenten werden tot in de puntjes nagekeken en tips en verbeterpunten werden daarbij naar voren geschoven. Door haar jarenlange ervaring in het domein van werving en selectie, zowel als recruiter, als in de functie van personeel- en organisatieadviseur, kon Anima de uiteenlopende vragen van onze leerlingen beantwoorden.

Ik beveel Anima Van Hoof dan ook sterk aan voor deze workshop. (Chris Casier, leerkracht aan tuinbouwschool Melle)

 

****

 

Ik ben bij Anima geweest voor loopbaancoaching. Zij is altijd eerlijk en durft ook zeggen waar het op staat. Ik voel me bovendien ook niet alleen geholpen op vlak van het zoeken naar werk, maar ze geeft ook inzichten in je persoonlijkheid waarmee je dan later zelf aan de slag kan gaan. Ze heeft me op een sterke manier geholpen om vanuit mezelf en mijn kwaliteiten zelfzekerder te worden, de stap naar het zoeken naar werk te durven zetten (op een actieve manier) en dit vooral heel persoonsgericht aan te pakken. Ik ben heel erg tevreden geweest van mijn coaching bij Anima en ik raad het iedereen zeker aan om haar hierover eens te contacteren. Ze is dat zeker waard. (Céline Baudu)

 

****

 

Ik vond het enorm leuk om met jou samen te werken, de communicatie verliep vlot en zeer open, iets wat ik zeker kan waarderen. (Femke Va Der Eet, Hays)

 

****

 

Bedankt Anima voor jouw werk en veel succes in de toekomst (Virginie Menko, Deloitte)

 

****

 

Beste Anima, je bent een droom van een mentor. Het is super zoals je het mentorshipprogramma in handen neemt. (Delphine Parmentier, projectcoördinator PLATO - Mentoring naar werk)

 

****

 

Hi Anima, It's really a pity you are leaving us. I did enjoy work with you during the hiring process. You are very friendly, responsive, attentive and professional. (Wei Wu, Cable Gateway Product Manager, Technicolor)

 

****

 

Super bedankt voor de fijne samenwerking! Ik heb jouw enthousiasme, leergierigheid en inzet enorm geapprecieerd. (Sandra Gummersbach, HR-manager Technicolor)

 

****

 

Dank je wel Anima voor je zeer bevlogen workshop over de do’s en don’ts bij spontaan solliciteren op onze Vlaamse AMC-dag. Dit is wat onze VDAB-collega's als feedback meegaven: "boeiende, leerrijke dag" "inspirerende spreekster!" " veel nieuwe ideeën opgedaan mbt spontaan solliciteren" "Ik neem vnl heel wat info mee om verder uit te zoeken en uit te proberen!". We houden zeker contact! (Anne Verdoodt, centraal experte arbeidsbemiddeling, VDAB)